Vejrø Resort
 

AFSLAPPET Ø-LUKSUS - HVOR DU KAN VÆRE MED

VEJRØ RESORT

Der er ikke mange øer, du kan kalde din egen, men sådan er det at besøge naturen, den økologiske restaurant, de lækre værelser og de engagerede medarbejdere på Vejrø. Her er god tid ikke noget man kun drømmer om - det er en realitet. Alting er skabt til at opfylde dine ønsker om at komme på et gennemført og hyggeligt ophold, være vært for den enestående fest eller afholde det perfekte forretningsarrangement.

 

 
Solnedgang ved stranden (1)_Fotor.jpg
 

Dansk ø ferie når det er bedst

Vejrø ligger i Smålandsfarvandet og er med sine 1.5 km2 en af Danmarks mindste øer. Her sættes bæredygtighed og økologi højt, og her er der plads og tid til afslapning og fordybelse. Vi kalder det jordnær eksklusivitet på vores luksus hotel.

En dansk ø ferie på Vejrø  viser det bedste af Danmark – både når det kommer til natur, gastronomi og energi. Det er et sted for ukuelige ildsjæle. Missionen er at skabe et lille, selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man primært bruger den energi, de råvarer og de hænder som er tilstede.

Vejrø luksus hotel tilbyder en fantastisk natur med højt til himlen og plads til oplevelser og aktiviteter, der taler til sanserne, den kreative ånd og den kulinariske sjæl. Luksus hotellet har både suiter og gæstehuse, der kan bookes. Vores besøgene får roen og overskuddet tilbage efter et ophold på vores luksus hotel, der kombinerer naturskønne omgivelser med bekvemmelige forhold.

Det er dansk ø ferie, der kombinerer goderne fra et luksus hotel med det enkle og smukke naturliv i Danmark.  

Man ankommer til Vejrø som gæst, men man rejser hjem som en del af familien.

Vidunderligt naturligt!

 

 10. maj byder vi velkommen igen

På Vejrø har foråret virkelig fået fat. Solen skinner, alt gror og spirer og vi har fået påskelam på øen. Vi er ved at gøre øen sommerklar, så vi 10. maj kan byde jer alle velkommen.

 

 

Kom og hjælp os med at sætte den gode stemning i marinaen og på øen

27. - 28. - 29. maj

Dansk TV-hold kommer til Vejrø for at lave optagelser til et nyt livsstilsprogram.

Har I lyst til at være med, ligger I gratis i marinaen 27. og 28. maj - og vi laver et godt sejler tilbud i Restaurant Skipperly. 

 

FESTER & firmaevents

Vejrø er fantastisk året rundt og den perfekte ramme til fester og fejringer med venner eller kollegaer.

Hør mere om mulighederne for at holde jeres fest eller firmaevent på Vejrø.

IMG_8828.JPG
 

Business & Pleasure

Vejrø er et moderne, hyggeligt og anderledes sted at afholde dit særlige arrangement, hvad enten det er et eksklusivt møde, årets fest eller jeres bryllup. Vores luksus hotel kan tilpasses til lige netop din begivenhed.

 
 
 

Endnu engang tak for et fantastisk ophold på den skønne Vejrø. Ikke blot ideen og filosofien bag projektet, men også den faktiske manifeste udfoldelse af gæstfriheden, maden, vinen og jeres venlige og nærværende stab, skabte rammer, som jeg sjældent har oplevet før - og jeg har ellers været på hoteller og kursussteder nok til at fylde en livstid.
— Joakim Lilholt, adm. direktør Tandlægeforeningen
 
Øens natur og endeløse vidder gør det til
et ideelt sted for afslapning, fest, innovation og inspiration.
 
Vejrø fra luften.JPG
 

Natur & oplevelser

Vejrø tilbyder en fantastisk natur med plads til oplevelser og aktiviteter, der taler til sanserne, den kreative ånd og den kulinariske sjæl. Du kan ved særlige events nyde gastronomi tilberedt udendørs i den fantastiske natur. Du kan låne en cykel eller gå øen rundt. Oplev de skønne badestrande og den friske natur eller afhold din private jagt på Vejrø.

 
 
Målet med denne video var at indsamle Vejrø's afslappede ø-luksus, den flotte natur, økologien og den afslappede stemning.
 

Beliggenhed

En eksklusiv beliggenhed

Vejrø er en lille ø i smålandsfarvandet, hvor vi har sørget for at gøre det komfortabelt for dig. Book et værelse på vores luksus hotel eller et gæstehus, læg til i vores marina eller sov under åben himmel med stjerner så langt øjet rækker. Vi imødekommer dine behov og sørger for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vejrø luksus hotels adresse:

Vejrø Resort, Vejrø 4, 4943 Torrig L, Danmark

E-mail: vejroe@vejroe.dk 

 
 
 
 
 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at booke dit ophold eller planlægge dit eksklusive business event, den årlige firmafest eller din private fest.

 
BROCHURE (PDF)

BROCHURE (PDF)

 
 
 
 
 
BILLED 5.jpg