Vejrø Resort
 

AFSLAPPET Ø-LUKSUS - HVOR DU KAN VÆRE MED

Vejrø Resort & luksus hotel

Vejrø Resort er afslappet ø-luksus, som ikke findes andre steder. Her er god tid ikke noget man kun drømmer om - det er en realitet. Blandingen af landlig charme, stilfuld indretning og tilbagelænet ø-luksus er uimodståelig.

 

 
DSCN1481.JPG
 

NYHED!

Nyd et SOMMER GETAWAY på en af Danmarks smukkeste øer

Bliv forkælet i uhøjtidelige og autentiske omgivelser med god landlig og økologisk gastronomi tilberedt med sjæl og kærlighed til naturen.

SOMMERPRIS KR. 1.995,-

Prisen er per pers. i delt dobbeltværelse inkl. sejllads t/r fra Kragenæs, frokost, 3 retters menu og morgenmad.

Ring og bestil dit ophold på Vejrø på tlf. 63205920

 
 
 

Business & Pleasure

Vejrø er et moderne, hyggeligt og anderledes sted at afholde dit særlige arrangement, hvad enten det er et eksklusivt møde, årets fest eller jeres bryllup.

 
 

 

GETAWAY

Nyd et getaway på en af de smukkeste øer i det Danmark - og vend afslappet hjem med fornyet energi. Nyd to-somheden i det luksuriøse Blæsenborg eller familiehygge i et af gæstehusene.


BUSINESS EVENTS

Leder I efter noget nyt og anderledes? Vejrø tilbyder et helt unikt sted for jeres seminarer og eksklusive møder. Vi sammensætter gerne et program som bringer jer øen rundt mellem møderne.


GASTRONOMI

Oplev øens ærlige landkøkken - Fra mark til mund. Restaurant Skipperly er vores gastronomiske 'legeplads' - en restaurant med kulinarisk sjæl, knitrende ildsted og den skønneste udsigt.

1.jpg

FEST & BRYLLUP

Hold dit livs fest på Vejrø. Lad din næste fest være en oplevelse du og dine gæster aldrig vil glemme. Vi skræddersyer din drømmefest eller bryllup i luksuriøse omgivelser, hvor kun himlen sætter grænsen.

 
Øens natur og endeløse vidder gør det til
et ideelt sted for afslapning, fest, innovation og inspiration.
 
Vejrø fra luften.JPG

Natur & oplevelser

Vejrø tilbyder en fantastisk natur med plads til oplevelser og aktiviteter, der taler til sanserne, den kreative ånd og den kulinariske sjæl. Du kan ved særlige events nyde gastronomi tilberedt udendørs i den fantastiske natur. Du kan låne en cykel eller gå øen rundt. Oplev de skønne badestrande og den friske natur eller afhold din private jagt på Vejrø.

 
Kitesurfing på Vejrø.JPG
rådyr i marken på Vejrø.jpg
fasan på Vejrø.jpg
Skipperly Vejrø resort.jpg
havudsigt på Vejrø.jpg
Selvforsyning og økologi på Vejrø.jpg

Beliggenhed

En eksklusiv beliggenhed

Vejrø er en lille ø i smålandsfarvandet, hvor vi har sørget for at gøre det komfortabelt for dig. Book et værelse på vores hotel eller et gæstehus, læg til i vores marina eller sov under åben himmel med stjerner så langt øjet rækker. Vi imødekommer dine behov og sørger for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Adresse: Vejrø Resort, Vejrø 4, 4943 Torrig L, Danmark

E-mail: info@vejroe.dk 

 
 
 
 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at booke dit ophold eller planlægge dit eksklusive business event, den årlige firmafest eller din private fest.

Navn *
Navn
 
 
 
 
BILLED 5.jpg