Tag på sejlferie ved Vejrø Marina

Få det meste ud af jeres sejlferie og læg til i den hyggelige Vejrø marina. Mærk den uslebne ø-luksus helt tæt på. Med fuldstændig fred og ro i de skønneste omgivelser, er der rig mulighed for at gå på opdagelse på det naturskønne Vejrø.

 

NYHED!

KØB KLIPPEKORT TIL VEJRØ MARINA.

KØB 5 OVERNATNINGER I MARINAEN BETAL KUN FOR 4

 
 
Både i vejrø marina.jpg
 
Vejrø er en lille perle, super havn og faciliteter - helt sikkert et eller flere besøg værd.
— Ulrik
 
 

Sejlferie for hele familien

En sejlferie er den perfekte rejse for hele familien, og med Danmarks smukke kyster, mange øer og store havvidder er det en ideel rejsemåde for sejlentusiaster. Sæt kursen mod Vejrø og få en afslappende sejltur med hele familien, mens du mærker det salte vand fra bølgeskvulpene.

På Vejrø kan du få fast land under benene og nyde et dejligt måltid mad i skønne omgivelser: et perfekt pitstop på den lange sejltur eller et ideelt endemål for en sejlferie. Vejrø huser både langtidsrejsende, weekend- og dagssejlere, og der er plads til alle slags både i Vejrøs moderne havn.

Mange rejsende benytter Vejrøs lækre havnefaciliteter og eksklusive restaurant på deres sejlferie, for at få et pause fra livet til søs. Sæt kurs mod Vejrø på sejlferien og få en fantastisk oplevelse for hele familien.

Vejrø Marina

Vejrø Marina har 85 ny anlagte bådpladser med vand og el på broerne samt luksuriøse bade- og toiletfaciliteter. Vejrø marina er indrettet til både børnefamilien og  til de livsnydende sejlere.

Havnepengene inkluderer fri el og vand, adgang til bade- og toiletfaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler, et udendørs grovkøkken samt brug af tennisbane, petanquebane og mountain bikes til at komme øen rundt. 

Langs havnefronten er der opstillet borde og bænke samt grill- og bålsteder med brænde til frit brug. Til børnene er der sørøverlegeskib, fodboldmål og et kaninbjerg. 

Vejrø har også restaurant, hvor øens egne råvarer serveres. Kolde og varme drikke kan købes i den lille cafe/gårdbutik. Har du lyst til at tage et par dage på land, står Vejrøs feriehuse og hotelværelser klar. Havneplads er inkluderet på dage, hvor man lejer overnatning på Vejrø. Benyt muligheden til at invitere familien med.

 
 
vejrø marina.jpg
badefaciliteter vejrø marina.jpg
moderne faciliteter i vejrø marina
bålpladser og hygge i vejrø marina.jpg
 
 
BOOK HER:

Vi vil vende tilbage til din forespørgsel indenfor 24 timer. Hvis der er mindre end 24 timer til ankomst, venligst kontakt os på +45 6320 5920

OBS! Vær opmærksom på at det er muligt for både over 15 meter og både med specialmål at forudbestille plads.

OBS! Please be aware that it is possible to pre-book only for wessels over 15 meters or with any special measures.

Navn *
Navn
Please state the name of the wessel in the reservation form - as the name of the reservation.
 

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen 11. maj 2018.

PRISER:

Sæson: maj – slut september

 0 - 15 meter kr. 350,- / døgn*

16 - 20 meter kr. 550,- / døgn*

20 > meter kr. 750,- / døgn*

Katamaran/Trimaran kr. 550,- / døgn*

*Ved over 8 pers. opkræves et tillæg på kr. 75,- /pers.

Klippekort: 5 klip/overnatninger i marinaen kr. 1.400,-


Inkluderet i prisen er gratis vaskemaskine/tørretumbler, toilet-/badefaciliteter med familiebade og udendørs grovkøkken

Book en overnatning på land og vi betaler dit havnegebyr

GUIDE:

Vejrø VN vejleder ved anduvning, og viser ind fra SE i grøn/rød vinkel, 320˚. Indsejlingen er afmærket med FL.R. og FL.G.

Hele havnen er oplyst og kan anløbes dag og nat.

Longitude : 11.375656
Latitude : 55.035204