STELLA MARIS Hotel de Luxe

STELLA MARIS Hotel de Luxe har en helt fantastisk beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund. Vi tilbyder alle vores gæster en personlig og vedkommende oplevelse af helt særlig karakter. Med sine unikke rammer og afslappet luksus er hotellet målrettet til dig som værdsætter høj kvalitet i alle henseender.

AT8V6206.jpg
 
 

Et elegant, historisk palæ danner rammen om Stella Maris Hotel de Luxe, og byder på stilfulde suiter, charmerende dobbeltværelser, restaurant, bar og lounge. Hotellet har en afslappet luksuriøs atmosfære. Indretningen er holdt i nordisk stil med inspiration fra himmel og hav, og et strjef af badehotel.

OVERNATNING

Hotellets 36 værelser er individuelt indrettet med et strejf af New England. Der er kræset om detaljerne i alle værelser, hvor indretningen både respekterer den originale bygningsstil og er tilsat moderne elementer.

- 2 suiter

- 32 dobbeltværelser (3 handicapvenlige)

- 2 enkeltværelser

Overnatning inkluderer morgenmad de Luxe i restauranten.

 
 
romantisk suite interiør 4.jpg
 

RESTAURANT STELLA MARIS

I vores restaurant skaber vi madoplevelser med inspiration fra det franske landkøkken, uden at glemme vores nordiske ophav.

Vi lader gerne råvarernes kvalitet tale for sig selv og tilbereder derfor råvarerne nænsomt og med kærlighed til det ærlige køkken. Vores fokus er på kvalitetsmad baseret på bæredygtighed og økologi. Vi bestræber os på at få vores råvarer fra lokale fynske producenter. I sæsonen bruger vi så vidt muligt kød og grøntsager fra Vejrø.

Vi kræser om hver enkelt detalje, så det at spise i restauranten bliver en unik smags- og sanseoplevelse.

 
 
 

Kontakt os gerne for mere information eller booking:

Navn *
Navn