Blæsenborg

Forkæl din kæreste med et luksuriøst og romantisk ophold på Vejrø. En overnatning i Blæsenborg foregår i afslappet luksusstil i enten vores master suite, en af de 5 junior suiter eller deluxe dobbeltværelse.

Vågn op med en romantisk udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav.

 
luksus suite på Blæsenborg Vejrø Resort.jpg
 
 

Blæsenborg er et helt nybygget hotel med alle moderne faciliteter og en fantastisk afslappet luksuriøs stil. Med inspiration fra naturen udenfor møder den nordiske stil Karen Blixens Afrika.

I Blæsenborgs hyggelige jagtstue kan de kølige aftener nydes i sofaarrangementet foran den åbne pejs til afslapning efter en lang gåtur eller det intensive møde. Det åbne køkken og honesty baren står klar, hvis man trænger til en drink eller forfriskning.


 
 
 
Luksus ophold på Vejrø Resort.jpg

Suite

Den store suite er luksuriøst indrettet med masser af plads til at nyde tosomheden. En king size seng med kig til stjernerne og det fritstående badekar foran brændeovnen skaber en hyggelig ramme om de lange aftener. Nyd skumringen fra den lille siddegruppe med udsigt over markerne.

Pris per nat inkl. morgenmad

FRA KR 3.495,- 

 

 
luksusophold i jr. suite på blæsenborg vejrø resort.jpg

Junior suite

Vores junior suiter ligger alle i stueetagen med egen udgang til terrasse. Her er der masser af plads til hygge og afslapning. En komfortabel sofagruppe indbyder til læsning eller en aften drink fra honesty baren.

Pris per nat inkl. morgenmad

FRA KR. 2.895,-

 

 
Deluxe dobbeltværelse blæsenborg vejrø resort.jpg

Deluxe double room

Vores store velindrettede deluxe værelser ånder af  hyggelig atmosfære. Her er der plads til afslapning og masser af ro. Nyd en god bog, en kop duftende te eller en drink i den lille siddegruppe.

Pris per nat inkl. morgenmad

FRA KR. 2.395,-