Blæsenborg

Forkæl din kæreste med et romantisk ophold på Vejrø. En overnatning i Blæsenborg foregår i afslappet stil med fokus på forkælelse, enten i vores master suite, en af de 5 junior suiter eller et deluxe dobbeltværelse.

Vågn op med en romantisk udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav. Det er det perfekte sted for et romantisk ophold, hvor nærvær og intimitet er i højsæde.

luksus suite på Blæsenborg Vejrø Resort.jpg
 
 

Blæsenborg er et helt nybygget hotel med alle moderne faciliteter og en fantastisk afslappet luksuriøs stil. Med inspiration fra naturen udenfor møder den nordiske stil Karen Blixens Afrika.

 I Blæsenborgs hyggelige jagtstue kan de kølige aftener nydes i sofaarrangementet foran den åbne pejs til afslapning efter en lang gåtur eller det intensive møde. Det åbne køkken og honesty baren står klar, hvis man trænger til en drink eller forfriskning. Mange par, der er på romantisk ophold sammen, benytter sig af jagtstuen i de tidlige aftentimer til at nyde lidt ro sammen uden forstyrrelser.

 

 
Luksus ophold på Vejrø Resort.jpg

Suite

Den store suite er indrettet med masser af plads til at nyde tosomheden, og der er ikke sparet på forkælelsen. En king size seng med kig til stjernerne og det fritstående badekar foran brændeovnen skaber en hyggelig ramme om de lange aftener. Det er ideelt til et romantisk ophold. Nyd skumringen fra den lille siddegruppe med udsigt over markerne eller kom tættere på hinanden i badekarret. Vores suite har alle de bekvemmeligheder, som et romantisk ophold forlanger.

 

Kæledyr må desværre ikke medbringes, da alle vores værelser er allergivenlige.

 

Pris per nat inkl. morgenmad

FRA KR 3.495,-

 

 
luksusophold i jr. suite på blæsenborg vejrø resort.jpg

Junior suite

JUNIOR SUITE

Vores junior suiter ligger enten på 1. sal med fantastisk udsigt eller i stueetagen med egen udgang til terrasse. Man kan indtage solstrålernes varme få skridt fra sin drøm af en seng, mens man får en rolig start på dagen. Her er der masser af plads til hygge og afslapning. En komfortabel sofagruppe indbyder til læsning eller en aften drink fra honesty baren. Suiterne er individuelt indrettet og varierer lidt i størrelse og udtryk.  

 

Kæledyr må desværre ikke medbringes, da alle vores værelser er allergivenlige.

 

Pris per nat inkl. morgenmad

FRA KR. 2.895,-

 

 
Dobbeltværelse på Vejrø resort.jpg

Deluxe double room

DELUXE DOUBLE ROOM

Vores store velindrettede deluxe værelser ånder af hyggelig atmosfære. Her er der plads til afslapning og masser af ro, perfekt til et romantisk ophold for to. Nyd en god bog, en kop duftende te eller en drink i den lille siddegruppe. Der er rig mulighed for at indtage Vejrøs natur fra de altaner, der vender ud mod øens smukke skov og marker, mens man kan høre bølgeskvulpene fra det store hav. Værelserne kan variere i indretning.

 

Kæledyr må desværre ikke medbringes, da alle vores værelser er allergivenlige.

 

Pris per nat inkl. morgenmad

FRA KR. 2.395,-

 

 

Romantisk ophold i Smålandsfarvandet

Et romantisk ophold for 2 med badekar på værelset er den perfekte måde at glemme hverdagens trivialitet og (gen)skabe kontakten til den person, man rejser med. Med eksklusive bobler, lækre delikatesser og diverse badesalte kan I forkæle hinanden og nyde den afsidesliggende ø mellem Sjælland, Lolland og Langeland – i jeres helt eget tempo.     

I kan fejre jeres bryllupsdag, årsdag eller blot nyde et romantisk weekendophold sammen på Vejrø Resort, hvor der er plads til kærlighed, afslapning og nærvær. Et romantisk ophold på Vejrø Resort er en mindeværdig oplevelse med luksuriøse værelser, lokalproduceret gourmet måltider og uforglemmelige stunder. Naturen på øen indbyder til dejlig lange gåture, mens det omkringliggende hav kaster en unik ro over Smålandsfarvandets mest eksklusive ø.

Vejrø Resort har alle ingredienserne til et vellykket romantisk ophold for par, kærester eller blot gode venner. Resortet er indrettet stilfuldt med landlig charme og et rustikt udtryk, der giver et uforglemmeligt ophold.    

Du kan læse meget mere om vores ophold her.