Restaurant Skipperly

I Restaurant Skipperly byder vi velkommen til Vejrøs ærlige landkøkken, der bygger på konceptet 'Fra mark til mund'. 

Vores filosofi er, at den bedste kvalitet kommer af at have tålmodighed med årstidens skiften, og respekt for øens naturlige skønhed og ressourcer.

 
restaurant skipperly vejrø resort.jpg
 
 
 

Her bruger vi Gode økologiske råvarer

Maden er fantastisk, simpel og smagfuld.

Restaurant Skipperly er et ærligt køkken baseret fortrinsvis på øens egenproduktion af økologiske råvarer. Her er de gode råvarers smag, duft og konsistens i centrum.

Da køkkenet er baseret på de råvarer der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen, og tilberedt med kærlighed og kreativitet,

Restaurant Skipperly har plads til 50 spisende gæster i underetagen og ekstra 20 pladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.


 
 
 
interiør restaurant skipperly vejrø resort.jpg
solnedgang restaurant skipperly vejrø resort.jpg
lemons.jpg
velsmagende gastronomi restaurant skipperly vejrø resort.jpg
grill og buffet restaurant skipperly vejrø resort.jpg
 

Pga. privat arrangement er alt optaget i restauranten

19. - 20. august 2017

Hele d. 25. til efter frokost d. 26. august 2017

 
 

Åbningstider

Sæson fra april til september

Apr-maj-juni-sep:

Frokost kun ved forhåndsbestilling

Aften kl. 18-21 (køkken kl. 20)

Juli-aug:

Frokost kl. 12-14

Aften kl. 18-22 (køkken kl. 21)
 

 

BOOK BORD:

Er der mindre end 24 timer til din reservation kontakt os på +45 63205920

Navn *
Navn
Eks. allergier eller lignende