Restaurant Skipperly

I Restaurant Skipperly byder vi velkommen til Vejrøs ærlige landkøkken, der bygger på konceptet 'Fra mark til mund'. 

Smuk udsigt fra Restaurant skipperly på Vejrø Resortjpg
 
 
Jeres kokke er tættere på filosofiske krigermunke end flade håndværkere. Det smagte af hjerteblod, ære og hengivenhed. Når mad smager sådan, så er der den ægte report mellem mark, køkken og fad, og gæsten er ikke blot betalende kunde, men ægte gæst i bondens og kokkens hjem! I kan med rette være stolte.
— Joakim Lilholt, adm. direktør Tandlægeforeningen
 
 

Her bruger vi Gode økologiske råvarer

Restaurant Skipperly er et ærligt køkken baseret fortrinsvis på øens egenproduktion af økologiske råvarer. Her er de gode råvarers smag, duft og konsistens i centrum.

MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at dét, du sidder og spiser, er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i.

Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker, fordi de dygtige fagfolk, kokke, tjenere og andre medarbejdere hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.

Når du spiser hos os, vil du kunne opleve de fyldige tomater fra gartneriet og de glade lam fra markerne. Du vil opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer.

Tilberedningen er lækker, kreativ og professionel med landlig charme og respekt for råvaren. Her får alting den tid, der behøves, for at leve godt og vokse naturligt – og med den enestående jagt på øen tilbyder vi ofte råvildt, fasaner og harer i sæsonen.

Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. Derfor er overraskelsen en del af serveringen. Naturligvis kan maden ved en større fest eller arrangement aftales på forhånd.

Restaurant Skipperly har plads til 50 spisende gæster i underetagen og ekstra 20 pladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.

 

BOOK BORD:

Er der mindre end 24 timer til din reservation kontakt os på +45 63205920

Åbningstider

Vi har åbent i restauranten igennem hele sæsonen
fra maj til september

Fra 19/9 til 23/9 kl. 18-20

PS. Restauranten har lukket d. 31/8-2019 pga. privat arrangement.
 

Maden er fantastisk, simpel og smagfuld.
 
 
Fra mark til Mund og gode råvarer på Vejrø Resort.jpg
Velsmagende gastronomi og gode råvarer i Restaurant Skipperly, Vejrø Resort.jpg
Kok i aktion i testaurant Skipperly, Vejrø Resort.jpg
Restaurant Skipperly på Vejrø Resort.jpg
Terrassen Restaurant Sipperly, Vejrø Resort.jpg
 
 
 

Jordens bedste fødevarer fra Sydhavsøerne

Vejrø er en del af sammenslutning Muld Lolland-Falster, der sætter fokus på de fantastiske lokale produkter der findes her længst sydpå i Danmark. Er der noget vi er stolte af her på de danske sydhavsøer, er det vores fødevarer. Men hvad er hemmeligheden bag den gode smag, uanset hvor du møder den på Lolland-Falster? Det er vores gunstige klima og ikke mindst vores muld. Sandheden er, at du skal lede længe efter bedre jord end den, vi har her på Sydhavsøerne. Og det kan man smage. Det er derfor, vi med stolthed taler om jordens bedste fødevarer fra Lolland-Falster. Det kan vi godt sige, uden at tage munden for fuld.

 
 
 
Urtehave+H%C3%B8st+Purl%C3%B8g+%281%29.jpg
Fauna+Gris+%281%29_Fotor.jpg
fødevarefoto_muld_72.jpg
Muld_Lolland-Falster.jpg