Restaurant Skipperly

I Restaurant Skipperly byder vi velkommen til Vejrøs ærlige landkøkken, der bygger på konceptet 'Fra mark til mund'. 

Vores filosofi er, at den bedste kvalitet kommer af at have tålmodighed med årstidens skiften, og respekt for øens naturlige skønhed og ressourcer.

Jeres kokke er tættere på filosofiske krigermunke end flade håndværkere. Det smagte af hjerteblod, ære og hengivenhed. Når mad smager sådan, så er der den ægte report mellem mark, køkken og fad, og gæsten er ikke blot betalende kunde, men ægte gæst i bondens og kokkens hjem! I kan med rette være stolte.
— Joakim Lilholt, adm. direktør Tandlægeforeningen
 
Smuk udsigt fra Restaurant skipperly på Vejrø Resortjpg
 
 

 
 

Her bruger vi Gode økologiske råvarer

Maden er fantastisk, simpel og smagfuld.

Restaurant Skipperly er et ærligt køkken baseret fortrinsvis på øens egenproduktion af økologiske råvarer. Her er de gode råvarers smag, duft og konsistens i centrum.

Da køkkenet er baseret på de råvarer der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen, og tilberedt med kærlighed og kreativitet.

Restaurant Skipperly har plads til 50 spisende gæster i underetagen og ekstra 20 pladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.

 

BOOK BORD:

Er der mindre end 24 timer til din reservation kontakt os på +45 63205920

Åbningstider

Vi har åbent i restauranten igennem hele sæsonen
fra maj til september

Fra 19/9 til 23/9 kl. 18-20
 

 
 

 
 
Fra mark til Mund og gode råvarer på Vejrø Resort.jpg
Velsmagende gastronomi og gode råvarer i Restaurant Skipperly, Vejrø Resort.jpg
Kok i aktion i testaurant Skipperly, Vejrø Resort.jpg
Restaurant Skipperly på Vejrø Resort.jpg
Terrassen Restaurant Sipperly, Vejrø Resort.jpg