Afslappende ø-ophold

Nydelse, nærvær og fordybelse er nøgleord. På Vejrø er der en afslappet, uformel atmosfære og masser af albuerum. Her er plads, ro og tid til selvforkælelse til dig, der ønsker et uforglemmeligt ophold.

Overnatning foregår i afslappet luksusstil i suiter eller deluxe dobbeltværelser på Blæsenborg, i Karlekammeret med små ferielejligheder og dobbeltværelser eller i et af vores fire gæstehuse. Midt i naturen med udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav.

 
 
 

Hotel Blæsenborg

Suiter og Dobbelt deluxe værelser

Blæsenborg var oprindeligt øens største gård. Den er i dag blevet stilfuldt genopført for at tilfredsstille det kræsne øje. Tænd den knitrende pejs i jagtstuen, skænk dig en drink fra vores honestybar og nyd den fantastiske udsigt over markerne og havet.

 

Gæstehuse

4-8 personer

Vores gæstehuse på Vejrø Resort tilbyder plads og afslapning for hele familien. Gæstehusene er designet med sjæl og kvalitet i tankerne - i hjertet af øen naturen.

 

Weekend-ophold

Ø-Luksus i naturskønne omgivelser

Nyd et Getaway Deluxe eller et Sommer Getaway på Vejrø Resort og oplev et luksusophold ud over det sædvanlige med ro, tid og gastronomi i højsædet.

 

Karlekammeret

Dobbelt værelser og stort køkken/lounge

Moderne og komfortabel indkvartering, som passer perfekt til familier og grupper. Bo i komfortable dobbeltværelser eller ferielejlighed. I Karlekammeret har du al den plads, du har brug for til afslapning og en hyggelig tid med familie og venner.

 

Marina

85 gæstepladser og moderne faciliteter

Kommer du i egen båd, bydes du velkommen af en smukke marina på øen med topmoderne faciliteter. På Vejrø er naturen din legeplads - med strand, skov og marker. Tæt på Vejrø Marina finder du restaurant, gårdbutik, tennisbane, legeplads med piratskib, kaninhøj og mountainbikes til at låne.