Natur og aktiviteter på Vejrø

På Vejrø er der noget for alle. Vi tilbyder en palet af forskellige aktiviteter, som alle på bedste vis udnytter øens natur og omgivelser. Du kan opleve alt fra lerdueskydning, madlavning i det fri til forskellige jagttyper alt efter sæson.

Vi bruger selvfølgelig altid professionelle instruktører, så I altid er i de bedste hænder.

Natur på Vejrø resort.jpg
 
 

Jagt

Alt efter sæson tilbydes der jagt på Vejrø. Her findes der en jagt for enhver smag, lige fra vildtjagt med harer og fasaner, rough shooting, klapjagt og jagt på råvildt.

Kontakt os gerne for at høre mere om de muligheder der er for jagt. Dette kan også være i forbindelse med teambuilding, seminar eller lignende.

 
 
Rådyr på Vejrø Resort.JPG
Hyggestemning med bål på vejrø resort.jpg
fugle over vejrø resort.jpg
 
 

Kreativ teambuilding og aktive ø-oplevelser

Udover jagt tilbyder vi også andre aktiviteter på Vejrø, der alle udnytter øens natur og de utallige muligheder der ligger i øens omgivelser.

Vi tilbyder for eksempel gå/cykelture øen rundt, lerdueskydning, fiskeri, havkajak, skattejagter og meget mere. Aktiviter der kan være en del af et teambuildingforløb eller blot som en aktiv og anderledes oplevelse til den årlige firmafest eller jeres bryllup.

 
 
Kitesurfing ved stranden på vejrø resort.JPG
 
 

Strande

Rundt på øen finder du adskillige små sandstrande, der alle selvfølgelig er til fri afbenyttelse. Perfekt til en dag på stranden og aktiviteter til lands og vands.

Blødt sand, en klar sommerhimmel og dybtblåt vand sætter scenen. Perfekt til kitesurfing på en lidt blæsende dag, tælle hvide bomuldskyer eller blot rent livsnyderi. Kun fantasien sætter grænser.

 

 
 
strandstemning på vejrø resort.jpg
stranden på vejrø resort.jpg
udsigt fra fyrtårn vejrø resort.jpg