Nyd et luksus Getaway på Vejrø Resort

Et luksus Getaway på naturskønne Vejrø er lig med fuldstændig ro og giver en følelse af at tiden står stille, mens sanserne skærpes. Her er der plads til at nyde tosomheden.

Lad jer forkæle med god landlig gastronomi med økologiske råvarer, luksuriøs overnatning og masser af tid til hinanden.

 
åben pejs i jagtstuen blæsenborg vejrø resort.jpg
 
 

På Vejrø Resort vil I opleve autentiske og luksuriøse omgivelser midt i en storslået natur. Krydret med uimodståelig, ærlig og økologisk gastronomi tilberedt med sjæl og kærlighed til naturen. Det er dansk ø ferie i luksusklassen.  

Efter I er blevet indlogeret i et af vores stilfulde dobbeltværelser i Blæsenborg kan I nyde en god kop stempelkaffe eller te med hjemmebag. Eftermiddagen har I for jer selv, så der er god mulighed for at gå på opdagelse rundt på vores smukke ø. Inden middagen byder vi på en aperitif enten i loungen eller på terrassen, hvis vejret byder til det. Aftenen byder på en velsmagende gourmet middag med en 4 retters middag tilberedt med gode økologiske råvarer fra øen.

Aftenen slutter med en dejlig gåtur tilbage til jeres værelse, hvor I har mulighed for at afslutte aftenen med hyggestund i jagtstuen. Jeres morgenmad serverer vi i vores hyggelige restaurant. Herefter har I dagen til igen at gå på opdagelse på øen, inden hele oplevelsen afsluttes med en lækker let frokost.

Vi sejler jer til Vejrø i vores egen båd fra Kragenæs Havn og retur næste dag. Turen tager ca. 25 minutter, og er den perfekte start på hele oplevelsen. I kan også vælge selv at sejle eller flyve til Vejrø, som har både sin egen Marina og landingsbane til mindre fly. 

Sejltider:

Afgang fra Kragenæs lørdag kl. 11.00 og retur fra Vejrø søndag kl. 11.00.

PRIS PER PERSON KR. 2.995,- I DELT DOBBELTVÆRELSE

 

DELUXE GETAWAY

  • Getaway er gældende ved 2 person minimum

  • Sejlads t/r Kragenæs - Vejrø

  • 1 nat i delt dobbelt deluxe værelse i Blæsenborg

  • 2-retters frokost efter køkkenchefens valg inkl 1 valg drikkevarer

  • Eftermiddagskaffe/te med kage

  • Aperitif før middag

  • Menu med 4 retter efter køkkenchefens valg

  • Aftenkaffe/te med sødt

  • Morgenmad

Alle måltider serveres i restaurant Skipperly

Opgradering til Jr. Suite kr. 500,-

Opgradering til Suite kr. 1.000,-

Vores getaways er åben for booking fra maj 2019. Kan kun bookes fra lørdag til søndag. Send os en forespørgsel via book-knappen, hvis du ønsker at booke.

 
 
orangeri på vejrø resort.jpg
udsigt fra terrassen skipperly vejrø resort.jpg
dobbeltværlese med udsigt blæsenborg vejrø resort.jpg