VEJRØ SØGER TJENERE OG KOK:

BRUG DIT HÅNDVÆRK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK Ø

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Vores retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.

MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN FOR VI BRUGER HELST ØENS EGNE AFGRØDER OG DYR

Du vil som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren. Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde.

VÆR MED TIL AT SPREDE DEN GODE MAD OG STEMNING

Som kok på Vejrø skaber du mad, som du er stolt af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og komme med input til menuer, som du er med til at udarbejde sammen med resten af teamet. Dit job består også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken.

Som tjener serverer du med stolthed de retter, som du ved, at køkkenet har gjort sig umage med at kreerer. Du vejleder gæsten i valget af udsøgte vine som på bedste vis akkompagnerer køkkenets formåen.

FÅ ANSVAR OG BRUG ALT DÉT, DU KAN

Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.

Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Eksempelvis ved at tage dig af mise en place til a la carte og selskaber. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag. Og så elsker du at møde og tale med forskellige mennesker, både kollegaer og gæster.

Som en del af Vejrø F&B team er du også en del af virksomhedens mål og visioner, som findes i alt dét, vi gør og serverer. Sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas.

VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG

Hvis du er uddannet kok eller tjener, har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, lyder du som vores nye kollega.

Du vil blive en del af et team med et rul som hedder 14 dage på øen og 14 dage hjemme. Det vil være sammenhængende arbejdsdage, hvor du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter på øen, da man ikke kan komme hjem ved fyraften. Sæsonen løber fra maj til og med september.

God løn som følger dine kvalifikationer. Se mere på www.vejroe.dk, FB og Insta. Ved spørgsmål kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184.

Send en ansøgning med opdateret CV og foto til: bogholderi@vejroe.dk

Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø inden sæsonstart i maj, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson.  

 

Om Vejrø:

På Vejrø vil vi vise det bedste af Danmark – både når det kommer til natur, gastronomi og energi. Det er et sted for de ukuelige ildsjæle, hvor missionen er at skabe et lille selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man løfter i flok og primært bruger den energi og de råvarer, som er på øen.

Vejrø ligger i Smålandfarvandet og er med sine 1.5 km2 én af Danmarks mindste øer. Her sættes bæredygtighed og økologi højt og der er plads og tid til afslapning og fordybelse. Der er langt til naboerne men nært til stjernerne. Vi kalder det for jordnær luksus.