Job på Vejrø Resort

Har du lyst til at blive en del af et motiveret team på Danmarks smukkeste ø beliggende nord for Lolland i smålandsfarvandet? Så er Vejrø noget for dig. 

job på Vejroe.jpg

På Vejrø Resort søger vi dynamiske, pragmatiske og fleksible medarbejdere med et højt serviceniveau og som brænder for det gode håndværk. Du skal være kreativ, og synes det er sjovt at have mange forskellige opgaver, store som små. Her er ingen dage ens og alle i teamet hjælper med at få opgaverne til at gå op.

Øen er for en stor del selvforsynende og mange ting bliver lavet helt fra bunden, så bæredygtighed og økologi er os meget på sinde.

Der er ingen offentlige transportmuligheder til øen, så vi sejler fra Kragenæs havn på udvalgte dage. Du skal derfor være indstillet på at overnatte på øen, hvor du får stillet et værelse til rådighed i forbindelse med dine vagter.

Er du interesseret i at blive en del af vores team og ikke mindst Vejrø familie, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Fortæl lidt om dig selv, og hvad du kan bidrage med på Vejrø Resort.

Send mail