Nyd en skøn familieferie i Karlekammeret

Den nyeste tilføjelse til Vejrø Resort er det hyggelige og afslappede Karlekammeret, hvor du kan nyde en skøn familieferie eller ferie med venner. Fra den store terrasse har du måske øens smukkeste udsigt over de gyldne enge og med det blå hav i horisonten.

karlekammeret vejrø resort.jpg
 
 

Karlekammeret danner den helt perfekte base for en skøn ferie med familien eller en ferie med venner.  Med sin placering cirka midt på øen, er der aldrig mere end 350 meter til stranden. Udenfor kan man en tidlig morgen og i skumringen se rådyrflokke springe afsted. 

Nyd det hyggelige udendørs område med grill en afslappet varm sommeraften. Tag et glas koldt vin eller aftenkaffen med ud på den store terrasse med måske øens smukkeste udsigt og nyd solnedgangen.  

Det indendørs fællesområde er indrettet til mange timers sjov med forskellige spil, bordfodbold og andre aktiviteter. Eller find et stille hjørne med en god bog.

 

 
 
lounge i karlekammeret vejrø resort.jpg
dobbeltværelse i karlekammeret vejrø resort.jpg
badeværelse i karlekammeret vejrø resort.jpg

Værelser/ferielejligheder

Moderne og komfortable dobbeltværelser med delt tekøkken og badeværelse. Den perfekte overnatning for familier eller venner, der ønsker at bo i en fælles ferielejlighed.

Pris per nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad

Kæledyr må desværre ikke medbringes, da alle vores værelser er allergivenlige.

 

FRA KR. 1.595,-