VÆRELSER I NATURSMUKKE OMGIVELSER

På Vejrø Resort har vi indrettet vores værelser som det perfekte sted at trække sig tilbage efter en dag ude i det fri. Vi har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, om du er til lækre suiter, hyggelige familiehuse eller smukke lejligheder - alle indrettet med fokus på en stil der behager ethvert øje og med udsigt til mark, skov, strandenge og hav.

 
 

HOTEL BLÆSENBORG

Suiter Og Dobbelt Deluxe Værelser

Blæsenborg var oprindeligt øens største gård. Den er i dag blevet stilfuldt ombygget for at tilfredsstille det kræsne øje. Tænd den knitrende pejs i jagtstuen, skænk dig en drink fra vores honestybar og nyd et hotelophold med udsigt over marker og hav

 

KARLEKAMMERET

Hotelophold For Grupper

Moderne og komfortabel indkvartering, med overnatning til familier og grupper i enten dobbeltværelser eller ferielejlighed. Her får I et hotelophold med plads masser plads til afslapning, og fra den store terrasse har I måske øens smukkeste udsigt over natur og hav.

 

GÆSTEHUSE

Familiehygge ude i naturen

Med en kapacitet til 4-8 personer, er der masser plads til afslapning for hele familien i gæstehusene på Vejrø Resport. Her får I et hotelophold med sjæl og kvalitet i tankerne og overnatning midt i hjertet af øens smukke natur.

 

MARINA

85 Gæstepladser Og Moderne Faciliteter

Kommer du i egen båd, bydes du velkommen af en smukke marina på øen med topmoderne faciliteter. På Vejrø er naturen din legeplads - med strand, skov og marker. Tæt på Vejrø Marina finder du restaurant, gårdbutik, tennisbane, legeplads med piratskib, kaninhøj og mountainbikes til at låne.