Ø-FERIE PÅ VEJRØ RESORT - DET NATURLIGE VALG

Tag en pause fra hverdagen og nyd en ferie i det fri på Vejrø Resort. Her finder du et bredt udvalg af friluftsaktiviteter og behagelige hotelomgivelser. Det er dansk ø-ferie, der kombinerer alt det gode fra et hotel med det enkle og smukke naturliv i Danmark.

Ø-ferie på Vejrø.jpg
 
 

Vejrø ligger i Smålandsfarvandet og er med sine 1.5 km2 en af Danmarks mindste øer. Her sættes naturen og friluftsaktiviteter højt, og her er der plads og tid til afslapning og fordybelse. Vi kalder det ø-ferie med jordnær eksklusivitet.

Friluftsaktiviteter

En dansk ø-ferie på Vejrø viser det bedste af Danmark. Rundt på øen finder du adskillige små sandstrande, der alle er til fri afbenyttelse - perfekt til en dag på stranden og aktiviteter til lands og vands, f.eks. kitesurfing. Vi tilbyder også gå/cykelture øen rundt, madlavning i det fri, lerdueskydning, fiskeri, havkajak, jagt og meget mere. Det er dansk ø-ferie, der kombinerer goderne fra et hotel med det enkle og smukke naturliv i Danmark.

Overnatning

Med en ø-ferie på Vejrø Resort får du et afslappende hotelophold i en uformel atmosfære med masser af albuerum. Overnatningen foregår i afslappede rammer i suiter eller deluxe dobbeltværelser på Blæsenborg, i Karlekammeret med små ferielejligheder og dobbeltværelser eller i et af vores fire gæstehuse. Midt i naturen med udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav.

Transport

Du kan enten sejle eller flyve til ø-ferie på Vejrø Resort. Vi tilbyder gæstesejlads til og fra øen i egen hurtiggående motorbåd. Det er også muligt at lægge til i vores marina med egen båd. Den hurtigste måde at komme til Vejrø er via luften. Flyv til Vejrø i enten eget fly, helikopter eller book flyvning hos Copenhagen Airtaxi.

 
 

Læs mere her:

 
 
Hotelophold på naturskønne Vejrø.JPG
Dansk ø-ferie på Vejrø.JPG
Food.jpg
plads til businessevents ved skipperly vejrø resort.jpg
Ø-ferie på Vejrø.jpg