FERIE MED VENNER OG FAMILIE

Tag med venner og familie til Vejrø og få en unik ferieoplevelse midt i det danske smålandshav. Bo i skønne værelser et stenkast fra stranden, og oplev de mange aktiviteter, øens natur har at byde på.

Ferie med venner på Vejrø.jpg
 
 

Vejrø er afslapning i naturskønne omgivelser. Vores hotel er det perfekte sted at tage hen, hvis I trænger til en ferie eller weekendtur med venner og familie. Her er der er plads til at få pulsen ned og opleve den fredelige danske natur langt væk fra byen.

Vores ø byder på deluxe værelser i Blæsenborg, moderne standard i Karlekammeret eller værelser i gæstehuse, der udlejes på daglig eller ugentlig basis. Gæstehusene er øens oprindelige og historiske huse, der i dag står fuldt ud nyrenoveret og klar til et hyggeligt ophold. Hotellet byder på flere muligheder for at I selv kan tilberede friske råvarer fra øens gårdbutik, der sælger kød og grøntsager fra øens eget økologiske landbrug. Men I kan også lade jer forkæle med en dejlig middag i Restaurant Skipperly, hvor vi serverer mad tilberedt med egne økologiske råvarer og masser af tålmodighed og kærlighed.

Udover uforstyrret afslapning, byder øen på en række sjove aktiviteter helt tæt på naturen. I kan f.eks. tage familie og venner ud på jagt efter øens vildt, nyde øens natur på en gå- eller cykeltur, skyde efter lerduer, fiske, plukke bær og meget mere. Øen er omgivet af strand, hvor I kan nyde en dejlig dag i solen.

Transport

Du kan enten sejle eller flyve til ø-ferie på Vejrø Resort. Vi tilbyder gæstesejlads til og fra øen i egen hurtiggående motorbåd. Det er også muligt at lægge til i vores marina med egen båd. Den hurtigste måde at komme til Vejrø er via luften. Flyv til Vejrø i enten eget fly, helikopter eller book flyvning hos Copenhagen Airtaxi.

 
 

Læs mere om jeres muligheder:

 
 
Ferie med venner og familie på Vejrø.jpg
Dansk ø-ferie på Vejrø.JPG
Food.jpg
plads til businessevents ved skipperly vejrø resort.jpg
Fyrtårn skumring 2.jpg