VEJRØ RESORT - ET BÆREDYGTIGT HOTEL

Vores vision om et bæredygtigt miniput-samfund er udgangspunktet for hverdagens gøremål på Vejrø. Bæredygtighed fylder i alt, vi foretager os på hotellet, og det er hele grundlaget for, hvorfor vi er her.

B%C3%A6redygtigt+hotelophold.jpg
 
 

Da det første spadestik til Vejrø Resort blev taget i 2005, var det med en vision om at skabe et bæredygtigt hotel og miniputsamfund, der er selvforsynende med energi og økologiske fødevarer. Den sunde muld og rene luft er en forudsætning for, at vi kan blive her i mange år fremover. Det er af denne grund, at vi helt fra start har haft fokus på kun at servere hjemmedyrkede grøntsager og kød fra dyr af egen opdræt.

Vi arbejder hele tiden på at komme tættere på vores vision om et bæredygtigt hotel, og hvert år nærmer vi os - ét skridt ad gangen. I 2019 forventer vi at afslutte en af de mest ambitiøse, privatinitierede energiomstillinger i Danmark. Projektet skal sikre, at Vejrø bliver selvforsynende med vedvarende energi med hjælp fra vindmøller og solceller.

Også Vejrøs varmeproduktion er under forandring. I dag produceres varmen gennem solfangere og jordvarme. Ikke desto mindre er det er kortsigtet mål, at opvarmningen af øens vand skal foregå med hjælp fra solen og vinden.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores hotel mere bæredygt. Derfor kan du, med ganske kort rejsetid, opleve hvad vaskeægte dansk ø-ferie har at byde på - med frisk luft og ren samvittighed.

 
 

Læs mere her:

 
 
Hotelophold på naturskønne Vejrø.JPG
plads til businessevents ved skipperly vejrø resort.jpg
Food.jpg
Økologiske får fra vejrø (6).jpg
Vindmølle på Vejrø.jpg