Gourmet Weekendophold på Vejrø

 

På Vejrø kan du nyde et gourmet weekendophold med gastronomi når den er bedst. I vores restaurant serverer vi ærlig og rustik gastronomi - fra mark til mund, med det store udendørs som dit spisekammer.

gode økologiske råvarer vejrø resort.jpg
gastronomi på vejrø resort
AT8V1881224.jpg
 
 
 

Hver ret er tilberedt med kærlighed og fornemmelse for de gode råvarer, med en menu der primært er baseret på vores egne økologiske og specielt udvalgte lokale produkter.

Vi ønsker at dele vores passion for gastronomi og kærlighed til gode råvarer med vores gæster, og der arrangeres  gastronomiske aktiviteter året rundt - både i restauranten og udendørs med kun naturens egne grænser. 


 
 
 
ærlig og rustik gastronomi på vejrø resort.jpg
 
 
 

'FRA MARK TIL MUND'

Vores ‘Fra mark til mund’ koncept bygger på korteste vej fra marken til gæstens mund. Derfor bruger vi primært øens egenproducerede og økologiske råvarer. Samtidig leverer vi i sæson også kød, frugt og grønt til vore søsterhotel Stella Maris Hotel de Luxe.

På Vejrø dyrkes der efter økologiske principper. Vi giver dyrene både tid og rum til at leve og vokse på naturligvis inden det kommer på bordet. Kvaliteten af vores dyr er
derfor meget høj.

Nogle af de dyr der opdrættes på øen er Durocgrise, Sånelam og gæs. Derudover findes der forskelligt vildt på øen blandt andet råvildt, fasaner og harer. Vildt ses derfor ofte på menuen.


 
 
 
økologisk produktion på vejrø resort.jpg
økologisk tigertomat i væksthuset på vejrø resort.jpg.jpg
viktorianske væksthuse på vejrø resort.jpg
 
 
 

VIKTORIANSK VÆKSTHUS

På Vejrø dyrker vi et varieret udvalg af frugt, grøntsager og krydderurter. Sæsonens forskellige frugt og grønt bliver dagligt brugt i restaurant Skipperly og solgt i vores gårdbutik.

Krydderurter og vækster som har brug for ekstra varme og forkælelse, som tomater, melon og meget mere, frembringer vi i Danmarks smukkeste væksthus i klassisk victoriansk stil, med forspirings-og vækstafdeling.

Her finder du også et smukt og eksotisk orangeri med siddegruppe til en fredelig stund med en god bog eller bare lidt ro og fred. Her kan nydes forskellige eksotiske planter og blomster.

EGEN KØKKENHAVE

Tag en kurv med når I går på opdagelse. I øens mange markskel finder du et hav af brombær, hyben og andre bær. Her kan du plukke dine egne friske bær. I de gamle frugthaver er der hindbær, solbær, ribs og stikkelsbær, lige som I vil finde sprøde æbler og søde blommer lige til at spise. 

Sæsonens frugt og grønt fra væksthus, køkken- og frugthaver er dagligt på menuen i Restaurant Skipperly og sælges i gårdbutikken. 


 
 

Book bord:

Navn *
Navn
Evt. allergener eller lign.