Food week på vejrø

6.-9. juni 2018

Vejrø Resort inviterer til Sydhavsøernes Food Week på Lolland-Falster i uge 23, den 6.-9. juni. Bon Appetit! 

 
Skipperly Helikopterlandingsplads (4.1).jpg

 

Vejrø er med i Sydhavsøernes Food Week 2018

Er der noget vi, er stolte af på Vejrø, er det vores fødevarer. Men hvad er hemmeligheden bag den gode smag, uanset om du er på Vejrø, Lolland-Falster eller de andre Sydhavsøer? Det er vores gunstige klima og ikke mindst vores muld. Sandheden er, at du skal lede længe efter bedre jord end den, vi har her på Sydhavsøerne. Og det kan man smage. Det er derfor, vi med stolthed taler om jordens bedste fødevarer fra Lolland-Falster. Det kan vi godt sige, uden at tage munden for fuld. 

Nu har du mulighed for at opleve vores helt fantastiske ærlige landkøkken primært baseret på  egne økologiske produkter fra øen. Vi har endnu ikke fastsat menuen til Foodweek, da hele menuen afhænger af hvilke råvarer der er til rådighed på dagen. 

Vejrø Resort er jordnær ø-luksus, som du ikke finder andre steder. Blandingen af landlig charme, højt til himlen og at der aldrig er mere end 350 meter til vandet gør øen uimodståelig. Her får du det bedste af Danmark. 

 
Sydhavsøernes food week.png
 

Food week 6.- 9. juni 2018 kl. 18.00 - 21.00

3 retters menu kr. 349,00

Tilkøb:

Transport t/r Kragenæs pr. person kr. 350,00 Der sejles under Sydhavsøernes Foodweek fra Kragenæs ons-lør kl. 17. Book plads på tlf. 6320 5920

Vine fra kr. 399,00

Overnatning i dobbeltværelse fra kr. 1.595,00

Der er mulighed for at købe forskellige lokale produkter i vores gårdbutik i Skipperly.

Du har også mulighed for at flyve eller sejle selv til Vejrø. Ved deltagelse i arrangementet betaler vi fly - og bådparkering med senest afgang fra Vejrø senest kl. 22.00.