Fly In med overnatning på vejrø

18. - 19. august 2018

Oplev naturskønne Vejrø fra luften, når du flyver ind over øen og gør klar til landing. Det er et meget smukt syn. Vejrø er beliggende i Smålandsfarvandet lige nord for Lolland-Falster. Her kan I opleve det bedste af Danmark.

 
Fly på Vejrø Resorts flyveplads.jpg

 

VEJRØ RESORT OG FLIGHT4000 INVITERER TIL HYGGELIGT ARRANGEMENT 

Nyd et fantastisk ophold på Vejrø og oplev naturen, roen og et rigt dyreliv helt tæt på. Oplev ærlig økologisk gastronomi med gode råvarer fra øen. Tag med på den guidede rundvisning med Lea Lohse, administrerende direktør for Vejrø, hvor du hører om visionen bag Vejrø eller udforsk øen på egen hånd. Om eftermiddagen vil der være et spændende foredrag med pilot Morten Bang.

Vejrø Resort er jordnær ø-luksus, som du ikke finder andre steder. Blandingen af landlig charme, højt til himlen og at der aldrig er mere end 350 meter til vandet gør øen uimodståelig. Her får du det bedste af Danmark. 

I bliver indlogeret i hyggelige og komfortable dobbeltværelser i Blæsenborg eller Karlekammeret. Om aftenen skal I nyde en 4-retters gourmetmiddag baseret på gode økologiske råvarer efter vores ”Fra mark til mund”-koncept. Aftenkaffen eller en drink kan nydes på terrassen med den smukkeste udsigt til marker og hav. Aftenen afsluttes med en romantisk gåtur tilbage til jeres værelser. Efter en god nats søvn kan I nyde jeres morgenmad i vores hyggelige restaurant. 

For at deltage i arrangementet kræver det, at du selv kommer flyvende til øen. Ønsker du nogle at flyve med, kan FLIGHT4000 hjælpe med at skabe kontakt. Se på www.flight4000.dk

 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

KARLEKAMMERET KR. 1.895,00

BLÆSENBORG KR. 2.295,00

 

 

PROGRAM 

Kl. 14.00 Ankomst 

Kl. 15.00 Kaffe og kage 

Kl. 16.00 Fortælling om udviklingen af Vejrø v/ Adm. Dir. Lea Lohse, Vejrø ApS 

 Kl. 17.00 Experimental Flight Test Engineer/erhvervspilot pilot Morten Bang holder foredrag om hans oplevelser i F-16. Navy Lynx 

Kl. 19.00 Velkomstdrink, 4-retters gourmet middag ekskl. drikkevarer. Efter middagen serveres kaffe/te med sødt 

Overnatning i delt dobbeltværelse i Blæsenborg eller Karlekammeret

Kl. 9.00 Morgenmad i Skipperly

Landingsfee er inkl. ved deltagelse i arrangementet