FIRMAFEST MED OVERNATNING PÅ VEJRØ RESORT

Lad dine kollegaer komme hinanden ved gennem uforglemmelige oplevelser ude i den danske natur. På Vejrø Resort får I fri adgang til øens marker, skov, strandenge og de mange naturoplevelser vi har at tilbyde.

Firmafest på Vejrø.jpeg
 
 
Tak for et fantastisk arrangement. I har nogle meget søde, ‘down to earth’, hjælpsomme og positive mennesker på jeres smukke Vejrø. Det var en stor fornøjelse at besøge jer.
— Merete, MT Højgaard
 
 

INSPIRERENDE FIRMAFESTER

Pak skrivebordene sammen og tag arbejdspladsen en tur ud på Vejrø Resort, beliggende i det danske smålandsfarvand. Her er der højt til himlen, og de gode oplevelser ligger og venter på jer.

Øens smukke natur og vide horisont gør den perfekt for virksomheder, der skal forny sine medarbejderes energi med fornyet inspiration gennem fester og teambuilding. Øens unikt isolerede placering skaber grobund for indlevelse, og det kollegiale nærvær kan dyrkes uden for storbyens mange forstyrrelser.  

Med fri rådighed over øen, tilbyder vi en lang række aktiviteter, herunder jagt, gå-/cykelture, lerdueskydning, fiskeri, havkajak og meget mere.

NATURINSPIRERET FROKOST, MIDDAG OG MORGENMAD

Jeres aktive og oplevelsesrige dag ude i naturen bliver komplet med en naturligt smuk frokost og middag på Restaurant Skipperly. I Restaurant Skipperly byder vi velkommen til Vejrøs ærlige landkøkken, der bygger på konceptet 'Fra mark til mund' og er baseret på øens lokale og økologiske råvarer. Når morgendagen kommer, og I har fået noget velfortjent søvn, serverer vi en lækker morgenmad med alt, hvad hjertet begærer.

BEHAGELIG OVERNATNING

Når I trækker jer tilbage om aftenen, bliver det på et af vores afslappende værelser. Vi har indrettet vores hotelophold og værelser med udgangspunkt i markerne og strandengene udenfor, så i får mest ud af naturen omkring Vejrø Resort. Værelserne er indrettet med rolige farver og med alt, hvad I har brug for, så I kan få pulsen helt ned og få mest ud af jeres firmafest.


Vi åbner med glæde op for arrangementer uden for sommersæsonen.

 

Kontakt os for pris og en indledende snak om hvilke idéer og ønsker I har.

Øens kapacitet rækker til arrangementer med op til 65 deltagere alt efter arrangementstype.

I vores konferencelokale har I alle professionelle hjælpemidler til rådighed.

  • Mødelokale i Skipperly, 1. sal: 50 personer i biografopstilling
  • Vinkælder: 15 personer
  • Mødelokale i Blæsenborg: 12 personer
  • Mødelokale i ‘Karlekammeret’: 25 personer
  • AV-udstyr & gratis Wi-Fi
 
 
Firmafest på Vejrø.jpg
Firmafest på Vejrø (2).JPG
Firmafest på Vejrø.jpg
Firmafest på Vejrø.jpg
Firmafest på Vejrø.jpg